PROCEDEU DE OBTINERE A PAINII

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO118357

Data: 30.05.2003

Inventator(i):

BUSUIOC ION [RO]

Aplicant(i):
BUSUIOC ION [RO]
SC PAN GROUP SA [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D13/00

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO19980001337
Data: 27.08.1998
Număr/numere prioritar(e):
RO19980001337 27.08.1998
Descriere:

Inventia se refera la un procedeu de obtinere a painii, cuprinzand fazele de dozare controlata a materiilor prime si materialelor, framantare, fermentare, divizare si premodelare, predospire si modelare finala, dospire finala cu parametrii controlati automat, caracterizat prin aceea ca, in functie de variatia temperaturii fainii pe timp de vara si iarna, se regleaza temperatura apei de amestec la formarea aluatului, astfel incat aluatul rezultat sa aiba o temperatura de 27... 28 degree C, iar mediul de dospire sa aiba o temperatura de 36...40 degree C si o umiditate relativa de 70...85%.