PRODUS DE PATISERIE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO118621

Data: 29.08.2003

Inventator(i):

MARIN ALEXANDRU RADU [RO]

Aplicant(i):
MARIN ALEXANDRU RADU [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D13/08

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20000001231
Data: 14.12.2000
Număr/numere prioritar(e):
RO20000001231 14.12.2000
Descriere:

Inventia se refera la un produs de patiserie pe baza de foitaj si un fruct in stare naturala. Produsul de patiserie, in stare cruda, de semipreparat, este alcatuit dintr-un mar (1), de preferinta din soiul Golden, curatat de coaja, si in care s-a practicat o cavitate (a) infundata, prin scobirea si inlaturarea cotorului si semintelor. In aceasta cavitate (a) este introdusa o cantitate de 15...25 g de umplutura (2) dintr-o compozitie de 46...49% zahar tos, 46...49% stafide si 2,0...8,0% praf de scortisoara. Marul (1) crud este infasurat intr-un invelis (3) cu o grosime de 2...4 mm din foitajpreparat din 50% faina, 50% margarina si o cantitate de apa in functie de capacitatea de hidratare a fainii. Invelisul (3) se pensuleaza cu un strat (4) din ou batut, iar deasupra se aplica un capacel (5) din acelasi aluat ca invelisul (3). Produsul se coace in cuptor sau se congeleaza in vederea transportului, depozitarii si consumului ulterior.