PRODUS DE PATISERIE
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO118621
Data: 29.08.2003
MARIN ALEXANDRU RADU [RO]
Descriere:
Inventia se refera la un produs de patiserie pe baza de foitaj si un fruct in stare naturala. Produsul de patiserie, in stare cruda, de semipreparat, este alcatuit dintr-un mar (1), de preferinta din soiul Golden, curatat de coaja, si in care s-a practicat o cavitate (a) infundata, prin scobirea si inlaturarea cotorului si semintelor. In aceasta cavitate (a) este introdusa o cantitate de 15...25 g de umplutura (2) dintr-o compozitie de 46...49% zahar tos, 46...49% stafide si 2,0...8,0% praf de scortisoara. Marul (1) crud este infasurat intr-un invelis (3) cu o grosime de 2...4 mm din foitajpreparat din 50% faina, 50% margarina si o cantitate de apa in functie de capacitatea de hidratare a fainii. Invelisul (3) se pensuleaza cu un strat (4) din ou batut, iar deasupra se aplica un capacel (5) din acelasi aluat ca invelisul (3). Produsul se coace in cuptor sau se congeleaza in vederea transportului, depozitarii si consumului ulterior.