COMPOZIŢIE PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA ÎNSUŞIRILOR REOLOGICE ALE FĂINURILOR DE GRÂU MOALE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO118788

Data: 28.11.2003

Inventator(i):

TEODORESCU FOTINI [RO]

TOMA MARIA [RO]

PISTOL MARIA [RO]

Aplicant(i):
DOBROGEA GRUP S A [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D2/08

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20020000306
Data: 19.03.2002
Număr/numere prioritar(e):
RO20020000306 19.03.2002
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie pentru îmbunătăţirea proprietăţilor însuşirilor reologice ale făinurilor de grâu moale cu conţinut mineral între 0,480 şi 1,750%, cu minimum 22% gluten umed de calitate slabă sau normală şi cu conţinut enzimatic normal. Compoziţia conform invenţiei este formată din acid ascorbic de puritate minimum 94%, 0,1...0,9%, amiloglucozidază cu activitate enzimatică 300 AGU/g, 0...10%, alfa-amilază fungică cu activitate enzimatică de 2.500 FAU/g, 0...0,7%, pentozanază cu activitate enzimatică de 2700 FXU/g, 0...2% şi/sau xilanază cu activitate enzimatică de2500 FXU/g, 0...2%, protează fungică cu activitate enzimatică de 5 AU/g, 0...0,2% şi/sau L-cisteină 0...0,3%, alfa-amilază bacteriană cu activitate enzimatică de 10.000 MANU/g, 0...1% şi/sau monodigliceride distilate molecular cu puritate minimă de 70%, 0...40%, glucozoxidază cu activitate enzimatică de 500 GODU/g, 0,1...5% şi/sau esteri ai monogliceridelor cu acidul diacetiltartric 0...40% şi/sau lipază cu activitate enzimatică de 25.000 LU/g, 0,1...1%, făină de soia nedegresată şi activă enzimatică 0...40%, guar-gum 0...30%, acetat de Ca 0...67%, gluten vital de grâu 0...70%, pe suport de făină de grâu de bună calitate 0...98%, procentele fiind exprimate în greutate.