BATON HIPOGLUCIDIC CU POTENŢIAL ANTIOXIDANT

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO135627

Data: 29.04.2022

Inventator(i):

CATANĂ MONICA [RO]

CATANĂ LUMINIŢA [RO]

BURNETE ANDA-GRAŢIELA [RO]

LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]

BELC NASTASIA [RO]

DUŢĂ DENISA-EGLANTINA [RO]

DOBRE ALINA ALEXANDRA [RO]

Aplicant(i):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCURESTI [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23L7/104

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20200000613
Data: 30.09.2020
Număr/numere prioritar(e):
RO20200000613 30.09.2020
BOPI:
Descriere:

Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru batoane hipoglucidice cu potenţial antioxidant. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 41...42% preferment, 38...40% făină integrală de grâu, 32...34% lapte dulce, 4...5% făină de orz, 2...3% mix de seminţe de floarea soarelui, dovleac, in, susan alb, 1,5...2,5% făină din tubercuri de topinambur, 1...2% făină din deşeuri de mere, respectiv, ulei de măsline extravirgin, 0,5...1% sare de mare şi 0,3...0,5% mix de seminţe de susan alb şi negru.