BATON HIPOGLUCIDIC CU POTENŢIAL ANTIOXIDANT
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO135627
Data: 29.04.2022
CATANĂ MONICA [RO]
CATANĂ LUMINIŢA [RO]
BURNETE ANDA-GRAŢIELA [RO]
LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]
BELC NASTASIA [RO]
DUŢĂ DENISA-EGLANTINA [RO]
DOBRE ALINA ALEXANDRA [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru batoane hipoglucidice cu potenţial antioxidant. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 41...42% preferment, 38...40% făină integrală de grâu, 32...34% lapte dulce, 4...5% făină de orz, 2...3% mix de seminţe de floarea soarelui, dovleac, in, susan alb, 1,5...2,5% făină din tubercuri de topinambur, 1...2% făină din deşeuri de mere, respectiv, ulei de măsline extravirgin, 0,5...1% sare de mare şi 0,3...0,5% mix de seminţe de susan alb şi negru.