PROCEDEU DE PREPARARE A UNUI OREZ PENTRU GĂTIRE RAPIDĂ

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO120375

Data: 30.01.2006

Inventator(i):

LIN YAH HWA E [US]

JACOPS LUC [BE]

Aplicant(i):
UNCLE BEN S INC [US]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A23B4/03; A23B9/00; A23L7/10; A23L7/196

Clasificare comuna (CPC):
A23L7/196 (EP, KR, US)
Informații aplicație:
Nr.: RO19980001743
Data: 13.06.1997
Număr/numere prioritar(e):
US19960671363 27.06.1996 ; WO1997US10182 13.06.1997
Brevete asociate:
AR007655; ATE251850; ATE369754; ATE444682; AU3389497; AU717393; BG103116; BG64686; BR9710067; CA2257982; CZ425298; DE69725591; DE69738032; DK0923313; EP0923313; EP1304042; EP1867240; ES2208919; ES2291418; ES2331716; IN183687; JP2000513221; JP3649339; KR100349583; KR20000022196; MY124361; PL185722; PL330811; TW389672; UA39910; US6416802; WO9749300; ZA975462
Descriere:

Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui orez pentru gătire rapidă. Orezul conform invenţiei are o multitudine de microfisuri, pe o porţiune a suprafeţei boabei deorez, şi o absorbţie de apă mai mare de 220 g per 100 g orez uscat, după gătire în apă în exces, timp de 8 min, şi se obţine printr-un procedeu care cuprinde o tratare mecanică a unui orez prefiert, care are un conţinut de umiditate mai mare de 17% în greutate, urmată de uscare până la stabilitate microbiologică.