PROCEDEU DE OBŢINERE A UNOR PRODUSE DE PANIFICAŢIE DIN ALUATURI PRECOAPTE, CONGELATE
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO121073
Data: 29.12.2006
TEODORESCU FOTINI [RO]
TOMA MARIA [RO]
PISTOL MARIA [RO]
MU AT RODICA [RO]
COMAN VICTORI A [RO]
Descriere:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor produse de panificaţie din aluaturi precoapte, congelate, în care făina de grâu moale, folosită în etapa de pregătire a aluatului, se încadrează în următorii parametri: activitate alfa-amilazică, exprimată prin indice de cădere (Ic), cuprins între 280 ... 320"; conţinut de gluten umed, cuprins între 28 ... 34%; însuşirile reologice ale glutenului: tenacitate P = 75... 95 mm H2O; extensibilitate L = 80 ... 100 mm H2O; raport P/L cuprins între 0,8...1; putere W cuprinsăîntre 200 ... 220 x 10-4 J, însuşiri reologiceale aluatului obţinut din făină: timp de dezvoltare 1... 2 min; stabilitate 8...10 min; grad de înmuiere, cuprins între 100...120 UB (unităţi Brabender).