COMPOZIŢIE PENTRU PREMIXURI DE PANIFICAŢIE

Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet

Interes:

Atribuire

Informații publicare:

Nr.: RO121070

Data: 29.12.2006

Inventator(i):

TEODORESCU FOTINI [RO]

TOMA MARIA [RO]

PISTOL MARIA [RO]

ONEA DELIA MIHAELA [RO]

Aplicant(i):
RO CREDO S R L [RO]
Clasificare:
Clasificare internationala (IPC):
A21D2/08; A21D2/36

Clasificare comuna (CPC):
Informații aplicație:
Nr.: RO20040000690
Data: 04.08.2004
Număr/numere prioritar(e):
RO20040000690 04.08.2004
Descriere:

Prezenta invenţie se referă la o compoziţie pentru premixuri de panificaţie, alcătuită din făină albă de grâu, ca atare sau vitaminizată, 0 ... 50%, 0 ... 50% făină de măciş integral, ca atare sau vitaminizată şi mineralizată, 0 ... 65% făină dietetică tip graham, 0 ... 31% făină de secară, 0 ... 35% gluten vital de grâu, 0 ... 37% fulgi din orz, ovăz sau secară, 0 ... 25% tărâţe de grâu alimentare, 0 ... 7% aluat acru uscat, cu aciditate de minimum 80%, 0 ... 5% sare măruntă iodată, 0...3% făină de malţ desecară prăjit, pulbere, 0 ... 10% seminţe de floarea soarelui decojite sau 0 ... 3% seminţe de in, 0 ... 2% zahăr farin, sub formă de pudră, cu granule imperceptibile de culoare albă strălucitoare, 0 ... 2% seminţe de susan, 0 ... 2% granule de soia cu dimensiuni de maximum 4 mm, 0 ... 2% lecitină din soia, 0 ... 2% gumă guar, 0 ... 1% proteine din lapte sau zer praf, 0 ... 1% ulei de floarea soarelui, 0 ... 0,025% acid citric, 0 ... 1% fibre de mazăre sau fibre de măr pulbere, ulei de peşte Omega - 3 stabilizat, 0 ... 0,500% esteri mono şi diacetil tartrici ai mono şi digliceridelor cu acizi graşi, 0 ... 0,020% acid ascorbic - vitamina C, 0 ... 0,020% enzime fungice şi bacteriene:pentozanaze, amilaze, lipaze, glucozoxidaze.