PROCEDEE DE OBŢINERE A UNOR AMBALAJE ALIMENTARE INTELIGENTE
Prețul nu e vizibil în cazul acestui pachet
Atribuire
Nr.: RO130496
Data: 28.08.2015
PETER ANCA [RO]
NICULA CAMELIA [RO]
MIHALY COZMUTA ANCA [RO]
MIHALY COZMUTA LEONARD [RO]
DANCIU VIRGINIA [RO]
BAIA GHEORGHE LUCIAN [RO]
KOVACS GABOR [RO]
CÎRÎC ALEXANDRU [RO]
BEGEA MIHAELA [RO]
CRĂCIUN LILIANA [RO]
CRĂCIUN GRIGORE [RO]
DUTUC GHEORGHE [RO]
FALUP ANCA [RO]
ZIEMKOWSKA WANDA [PL]
JASTRZEBSKA AGNIESZKA [PL]
KURTYCZ PATRYCJA [PL]
KARWOWSKA EWA [PL]
MIASKIEWICZ-PESKA EWA [PL]
ZALESKA RADZIWILL MONIKA [PL]
OLSZYNA ANDRZEJ [PL]
KUNICKI ANTONI [PL]
SITARZ KAROLINA [PL]
ROSLON MAGDALENA [PL]
Descriere:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui ambalaj alimentar care asigură conservarea caracteristicilor alimentelor şi le prelungeşte durata de valabilitate. Procedeul conform invenţiei constă în prepararea într-o primă fază a unui compozit de dioxid de titan modificat cu 0,10...0,15% Au, eventual, cu azot şi 0,5...3% Ag, respectiv, mixt dioxid de titan-dioxid de siliciu modificat cu 0,5...3% Ag, care se adaugă la o bază de polipropilenă, respectiv, celuloză, după care, în a doua fază, amestecul se prelucrează în sine cunoscut, rezultând un ambalaj sub formă de flacon, eventual coală de hârtie.