PRODUSE DE PATISERIE FORTIFIATE CU FĂINURI OBŢINUTE DIN SUBPRODUSE VINICOLE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO133381
Date: 28.06.2019
CATANĂ MONICA [RO]
CATANĂ LUMINIŢA [RO]
IORGA ENUŢA [RO]
LAZĂR ANDA GRAŢIELA [RO]
LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]
BELC NASTASIA [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru realizarea unor produse de panificaţie cu valoare nutritivă ridicată şi capacitate antioxidantă. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 1...1,6% făină din tescovină, repectiv din seminţe de struguri negri, 2,9...3% făină din migdale, 6,1...6,8% făină din orz, 5...11,5% făină integrală din grâu, 4...4,1% seminţe decorticate din cânepă, 2,4...2,5% fulgi de migdale, respectiv tărâţe de ovăz, 8,2...9,2% stafide aurii, 8,3...8,5% merişoare deshidratate, 31...33,1% ouă, 7...7,2% gem din coji de portocale, 2,5...3% suc de portocale, 12,3...12,5% iaurt, 3,5% grăsime, 10,1...10,3% smântână 12% grăsime, 0,9...1% unt, 4,4...4,6% ulei din floarea soarelui, 10,8...14,9% zahăr brun, 0,1...1,2% zahăr brun vanilat sau cu scorţişoară, praf de copt şi sare de mare.