PRODUSE DE PATISERIE FORTIFIATE CU FĂINURI OBŢINUTE DIN SUBPRODUSE VINICOLE

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO133381

Date: 28.06.2019

Inventor(s):

CATANĂ MONICA [RO]

CATANĂ LUMINIŢA [RO]

IORGA ENUŢA [RO]

LAZĂR ANDA GRAŢIELA [RO]

LAZĂR ALEXANDRA MONICA [RO]

BELC NASTASIA [RO]

Applicant(s):
INSTITUTUL NAT DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE IBA BUCURESTI [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A21D2/36

Cooperative patent classification (CPC):
A21D2/36 (RO)
Application info:
No.: RO20170001119
Date: 14.12.2017
Priority number(s):
RO20170001119 14.12.2017
Related patents:
RO133381
BOPI:
Description:

Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru realizarea unor produse de panificaţie cu valoare nutritivă ridicată şi capacitate antioxidantă. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 1...1,6% făină din tescovină, repectiv din seminţe de struguri negri, 2,9...3% făină din migdale, 6,1...6,8% făină din orz, 5...11,5% făină integrală din grâu, 4...4,1% seminţe decorticate din cânepă, 2,4...2,5% fulgi de migdale, respectiv tărâţe de ovăz, 8,2...9,2% stafide aurii, 8,3...8,5% merişoare deshidratate, 31...33,1% ouă, 7...7,2% gem din coji de portocale, 2,5...3% suc de portocale, 12,3...12,5% iaurt, 3,5% grăsime, 10,1...10,3% smântână 12% grăsime, 0,9...1% unt, 4,4...4,6% ulei din floarea soarelui, 10,8...14,9% zahăr brun, 0,1...1,2% zahăr brun vanilat sau cu scorţişoară, praf de copt şi sare de mare.