VALORIFICAREA SUPERIOARĂ A FĂINURILOR DIN SEMINŢE DE URZICĂ ŞI CIUPERCI, ÎN VEDEREA OBŢINERII UNOR SORTIMENTE DE PANIFICAŢIE INOVATIVE PRIN FORTIFIEREA ACESTORA
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO133596
Date: 30.09.2019
VLAIC ROMINA ALINA [RO]
MUSTE SEVASTIŢĂ [RO]
MUREŞAN VLAD [RO]
PĂUCEAN ADRIANA [RO]
MAN SIMONA MARIA [RO]
MUREŞAN CRINA [RO]
PINTEA AURELIA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un produs funcţional de tip pâine cu valoare energetică ridicată. Produsul, conform invenţiei, este un amestec omogen din 91...97 kg făină de tip 550, 3...9% făină din seminţe de urzici sau făină de ciuperci, 1,5 kg drojdie, 1,8 kg sare şi 68 kg apă, produsul având un conţinut de 6,7...7,97% proteine de origine vegetală şi 0,88...3,36% grăsime.