PRODUS DE PATISERIE AGLUTENIC PE BAZĂ DE TESCOVINĂ ŞI PUDRE DE FRUCTE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO133595
Date: 30.09.2019
COLDEA TEODORA EMILIA [RO]
MUDURA ELENA [RO]
MAN SIMONA MARIA [RO]
POP CARMEN RODICA [RO]
POP OANA LELIA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un produs de patiserie aglutenic. Produsul, conform invenţiei, este constituit în procente masice din 29,8% făină de orez, 4% zahăr, 4,3% ulei vegetal, 1,5% seminţe de psyllium, 1,9% pudră de tescovină, 0,9% pudră de prune, respectiv de gutui, şi, în rest, apă, produsul având un conţinut de 6,04% proteine, 3,1% fibre, 1,7% minerale şi o valoare energetică de 117,52 cal/100 g.