INGREDIENTE MULTIFUNCŢIONALE PE BAZĂ DE EXTRACTE FLAVONOIDICE DIN COJI DE CEAPĂ GALBENĂ ŞI BACTERII LACTICE CO-MICROÎNCAPSULATE ŞI APLICAŢII ALE ACESTORA
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO134735
Date: 26.02.2021
MILEA ŞTEFANIA ADELINA [RO]
RÂPEANU GABRIELA [RO]
BAHRIM GABRIELA ELENA [RO]
CRĂCIUNESCU OANA [RO]
TATIA RODICA [RO]
OANCEA ANCA [RO]
STĂNCIUC NICOLETA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor ingrediente multifuncţionale utilizate în industria alimentară. Procedeul, conform invenţiei, constă în liofilizarea unui extract etanolic din coji de ceapă galbenă, având un conţinut ridicat de compuşi flavonoici, şi bacterii lactice selecţionate, într-o combinaţie de matrici de co-încapsulare pe bază de proteine şi hidrolizate proteice din zer, maltodextrină şi pectină, rezultând produse naturale sub formă de pulbere fină, cu activitate antioxidantă şi metabolică ridicată.