INGREDIENTE NATURALE PE BAZĂ DE ANTOCIANI DIN STRUGURI MICROÎNCAPSULATE ÎN HIDROGELURI DIN PROTEINE DIN ZER PENTRU UTILIZĂRI ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO134737
Date: 26.02.2021
MILEA ŞTEFANIA ADELINA [RO]
RÂPEANU GABRIELA [RO]
BAHRIM GABRIELA ELENA [RO]
STĂNCIUC NICOLETA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unor ingrediente multifuncţionale pentru utilizare în industria alimentară. Procedeul, conform invenţiei, constă în gelifierea termică a compuşilor activi din extractul din pieliţă de struguri, având conţinut ridicat în compuşi flavonoidici într-o matrice de microîncapsulare din proteine de zer cu funcţionalitate ridicată, modificare prin denaturare termică şi reticulare enzimatică, rezultând hidrogeluri cu eficienţă ridicată de încapsulare pentru compuşii antocianici, având un conţinut de antociani monomerici totali de 6,69...9,82 mg echiv. malvidin 3-glucozid/100 g s.u. şi activitate oxidantă de 38,74...45,19 mMol Trolox/g s.u.