COMPOZIŢIE PENTRU OBŢINEREA UNUI PRODUS DE PANIFICAŢIE DIN FĂINĂ ALBĂ DE GRÂU, ÎMBUNĂTĂŢIT NUTRIŢIONAL
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO135026
Date: 30.06.2021
TEODORESCU FOTINI [RO]
TOMA MARIA [RO]
PISTOL MARIA [RO]
VIRVOREA NICOLETA LUIZA [RO]
VULPE MIHAIL CĂTĂLIN [RO]
TOMIŢĂ VICTORIŢA [RO]
Description:
Invenţia se referă la o compoziţie de aluat pentru obţinerea unui produs de panificaţie cu valoare nutriţională îmbogăţită. Compoziţia, conform invenţiei, este constituită în procente masice din 38...39% făină albă din grâu, 6...7% făină neagră de grâu suport pentru cultura de bacterii lactice şi drojdii de aromă, 36...37% apă tehnologică, 4,5...4,6% gluten, 4,1...4,3% drojdie, 3,4...3,6% esteri de stanoli vegetali, 2,2...2,3% seminţe de floarea soarelui, 1,3...1,4% făină fermentată de grâu, 1,2...1,3% sare iodată, respectiv, maia naturală deshidratată din grâu, 0,73...0,74% fibre solubile de cicoare, respectiv, fibre din grâu, precum şi 0,0062% bacterii lactice şi drojdii de aromă sub formă de cultură starter liofilizată, având un conţinut de fibre de 8,4 g, proteine de 12 g şi o valoare energetică de 253 kcal la 100 g produs.