PASTE TIP PENNE RIGATE FĂRĂ GLUTEN PE BAZĂ DE FĂINURI DE LEGUME ŞI PROCEDEU DE OBŢINERE A ACESTORA
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO135029
Date: 30.06.2021
ATUDOREI DENISA [RO]
ATUDOREI OLIVIA [RO]
MIRONEASA SILVIA [RO]
CODINĂ GEORGIANA GABRIELA [RO]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu de obţinere a unui produs făinos fără gluten de tip paste scurte tubulare. Procedeul, conform invenţiei, constă în etapele de: preparare a unui aluat din făină de năut, făină de linte verde, pudră de rădăcină de topinambur, făină de broccoli, amidon din cartofi, sare de mare, ulei din seminţe de struguri şi apă la temperatura de 20°C, prelucrarea aluatului prin modelare prin trefilare, pre-uscarea şi uscarea propriu zisă a pastelor modelate până la o umiditate de 11...13%, produsul făinos rezultat având în compoziţie: 67,12 g/100 g carbohidraţi, 11,15 g/100 g proteine, 8,08 g/100 g lipide, 8,64 g/100 g fibre şi o valoare energetică de 403,08 kcal/100 g produs.