CONCENTRAT NATURAL DIN FRUCTE PENTRU BAUTURI RACORITOARE SI PROCEDEU DE PREPARARE A ACESTUIA
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO118248
Date: 30.04.2003
VASILESCU PETRE [RO]
VASILESCU MARIA [RO]
Description:
Inventia se refera la un concentrat natural din fructe pentru bauturi racoritoare si la un procedeu de preparare a acestuia. Concentratul este constituit din 44...45 parti in greutate suc natural si 56...55 parti in greutate zahar, zaharina ori glucoza. Procedeul de obtinere a acestui concentrat consta in separarea sucului de pulpa in stoarcatoare-separatoare centrifugale, pulpa rezultata in urma extragerii sucului, impreuna cu samburii si cozile fiind supuse unui proces de uscare prin ventilare fortata si macinare, pentru a fi folosite la fabricarea nutreturilor concentrate pentru animale, iar sucul se depoziteaza in vase, amestecat cu zahar, zaharina ori glucoza, timp de 24 h, pana la dizolvarea completa, apoi se omogenizeaza prin amestecare si se toarna in ambalaje etanse.