PROCEDEU DE TRANSARE SI AMBALARE A CARNII DE VANAT
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO118247
Date: 30.04.2003
DRAGOMIR MIHAI [RO]
Description:
Inventia se refera la un procedeu de transare si ambalare a carnii de vanat, destinat valorificarii acesteia ca sortimente de carne sau carne de vanat, prelucrata in derivate, utilizat in industria alimentara. Procedeul conform inventiei consta in impartirea carcaselor de vanat in portiuni anatomice dupa o receptie prealabila. Receptia consta in primirea de vanat in piele intacta, eviscerat cu muschii psos, intregi sau partial degradati, cu masculii castrati, cu vezica urinara golita si cu carnea de culoare rosu, pana la brun, functie de specie si varsta, de consistenta elastica, lipsita de gust si miros strain. Dupa receptia speciilor de vanat, carcasele se sorteaza pe grupe de greutati si traumatisme si se trece la faza de transare, in care rezulta sortimente degresate de pulpa cu si fara os, ceafa cu si fara os, cotlet cu si fara os, muschiulet, gulas la mistret, cerb si caprior, antricot cu vrabioara cu si fara os si greaban fara os.