COMPOZIŢIE EDULCORANTĂ ŞI UTILIZĂRI

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO121076

Date: 29.12.2006

Inventor(s):

RIBADEAU DUMAS GUILLAUME [FR]

FOUACHE CATHERINE [FR]

DUFLOT PIERRICK [FR]

Applicant(s):
ROQUETTE FRERES [FR]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23G3/00; A23G3/04; A23G3/38; A23G3/42; A23L27/00; A23L27/30

Cooperative patent classification (CPC):
A23G3/04 (EP, US); A23G3/38 (EP, US); A23G3/42 (EP, US); A23L27/00 (KR); A23L27/33 (EP, US); A23L27/34 (EP, US)
Application info:
No.: RO19200001080
Date: 07.05.1999
Priority number(s):
FR19980005806 07.05.1998 ; WO1999FR01088 07.05.1999
Related patents:
AR016259; AU2693599; AU750251; CA2270794; DE69909361; EP0954982; ES2204079; FR2778317; HU0102109; JP4137282; JPH11346709; KR100559644; KR19990088083; RU2226911; US6743456; WO9956562
Description:

Invenţia se referă la o compoziţie edulcorantă şi la utilizări ale acesteia, cu aplicaţii în industria alimentară. Compoziţia alimentară, conform invenţiei, cuprinde cel puţin un compus puţin solubil, ales din grupul constituit din zaharuri şi polioli, singuri sau în amestec, şi cel puţin un agent anticristalizant, care conţine cel puţin o oligozaharidă sau polizaharidă aleasă din grupul alcătuit din hidrolizaţi de amidon şi pirodextrine şi poliglucoze, singure sau în amestec. Compoziţia edulcorantă, conform invenţiei, poate fi utilizată la fabricarea unui drops sau ca suport de aromă. Dropsurile preparate pornind de la compoziţia edulcorantă, conform invenţiei, sunt stabile, fără a fi ambalate individual.