COMPOZIŢIE PENTRU CREME INSTANT DE PATISERIE ŞICOFETĂRIE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO121074
Date: 29.12.2006
TEODORESCU FOTINI [RO]
TOMA MARIA [RO]
ONEA DELIA MIHAELA [RO]
Description:
Prezenta invenţie se referă la o compoziţie pentru creme instant de patiserie şi cofetărie, constituită din 40...50% zahăr farin cu granulaţia sub 0,14 mm pentru 90% din particule; 20...30% amidon din porumb, modificat pregelificat, cu viscozitate Brabender de 600 - 1400 UB; 20...30% lapte praf normalizat cu 26% grăsime;1 ... 2% alginat de sodiu extras din alge marine; 1 ... 2% gumă guar; 0 ...1% sare extrafină iodată; 0 ... 5% arome pulverulente (naturale, natural-identice şi/sausintetice); 0 ... 3% cacao alcalinizată cu 11% unt de cacao; 0 ... 1% colorant beta caroten 1%, solubil în apă rece.