COMPOZIŢIE PENTRU CREME INSTANT DE PATISERIE ŞICOFETĂRIE

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO121074

Date: 29.12.2006

Inventor(s):

TEODORESCU FOTINI [RO]

TOMA MARIA [RO]

ONEA DELIA MIHAELA [RO]

Applicant(s):
RO CREDO S R L [RO]
Classification:
International patent classification (IPC):
A23C13/12; A23L9/10

Cooperative patent classification (CPC):
Application info:
No.: RO20040000243
Date: 19.03.2004
Priority number(s):
RO20040000243 19.03.2004
Description:

Prezenta invenţie se referă la o compoziţie pentru creme instant de patiserie şi cofetărie, constituită din 40...50% zahăr farin cu granulaţia sub 0,14 mm pentru 90% din particule; 20...30% amidon din porumb, modificat pregelificat, cu viscozitate Brabender de 600 - 1400 UB; 20...30% lapte praf normalizat cu 26% grăsime;1 ... 2% alginat de sodiu extras din alge marine; 1 ... 2% gumă guar; 0 ...1% sare extrafină iodată; 0 ... 5% arome pulverulente (naturale, natural-identice şi/sausintetice); 0 ... 3% cacao alcalinizată cu 11% unt de cacao; 0 ... 1% colorant beta caroten 1%, solubil în apă rece.