PROCEDEU PENTRU PREPARAREA UNEI CREME ŞI UTILIZAREA ACESTEIA ÎN COMPOZIŢII ALIMENTARE

Price not visible for this package

Interest:

Assignment

Publication info:

No.: RO121311

Date: 30.03.2007

Inventor(s):

BAENSCH JOHANNES [FR]

GAUGAZ MARLENE [CH]

LENEUF DOMINIQUE [CH]

REIMERDES ERNST HARTMUT [CH]

Applicant(s):
NESTLE SA [CH]
Classification:
International patent classification (IPC):
A21D13/00; A21D13/08; A23C13/12; A23C19/093; A23C9/13; A23L9/20

Cooperative patent classification (CPC):
A21D13/38 (EP, US); A23C19/093 (EP, US); A23C9/1315 (EP, US); A23L9/22 (EP, US)
Application info:
No.: RO19200000144
Date: 23.07.1998
Priority number(s):
EP19970202631 28.08.1997 ; WO1998EP04930 23.07.1998
Related patents:
AR016909; ATE304296; AU732879; AU9071498; BR9812026; CA2295532; CN1107455; CN1268871; CZ2000728; CZ292195; DE69831579; EA001875; EA200000266; EG21909; EP1006811; ES2248913; HK1029715; HU0004656; IL133885; JP2001514021; MY119804; NO20000602; NO316202; NZ502923; PL338854; SK2422000; SK285676; TR200000496; TW474793; US2002122864; US6863909; WO9911147
Description:

Invenţia se referă la un procedeu pentru prepararea unei creme, în care se prepară sub agitare un amestec conţinând 10...20% derivaţi din lapte, 8...30% zaharuri, 10...60% dintr-un produs lactat fermentat, 0,25% smântână fermentată sau smântână din lapte, conţinând 25...45% substanţă grasă, 0,35% agent de texturare, 0...20% agent de aromatizare ?i 0...0,5% sare, se supune căldurii apoi temperatura se reglează la 15...40°C ?i se adaugă, la acest amestec, o substanţă grasă topită, sub agitare, astfel încât să se obţină o cremă omogenă. Crema astfel obţinutăpoate fi utilizată la producerea unei compoziţii alimentare, prin depunerea acesteia pe cel puţin un strat, de preferinţă, între două straturi de biscuiţi.