PROCEDEU PENTRU PREPARAREA UNEI CREME ŞI UTILIZAREA ACESTEIA ÎN COMPOZIŢII ALIMENTARE
Price not visible for this package
Assignment
No.: RO121311
Date: 30.03.2007
BAENSCH JOHANNES [FR]
GAUGAZ MARLENE [CH]
LENEUF DOMINIQUE [CH]
REIMERDES ERNST HARTMUT [CH]
Description:
Invenţia se referă la un procedeu pentru prepararea unei creme, în care se prepară sub agitare un amestec conţinând 10...20% derivaţi din lapte, 8...30% zaharuri, 10...60% dintr-un produs lactat fermentat, 0,25% smântână fermentată sau smântână din lapte, conţinând 25...45% substanţă grasă, 0,35% agent de texturare, 0...20% agent de aromatizare ?i 0...0,5% sare, se supune căldurii apoi temperatura se reglează la 15...40°C ?i se adaugă, la acest amestec, o substanţă grasă topită, sub agitare, astfel încât să se obţină o cremă omogenă. Crema astfel obţinutăpoate fi utilizată la producerea unei compoziţii alimentare, prin depunerea acesteia pe cel puţin un strat, de preferinţă, între două straturi de biscuiţi.